Splošni pogoji

 Vsebina in cene

Naročilo je možno le preko spleta.
Popust pri splošni akciji se obračuna na "blagajni", ko izdelek dodate v košarico.
Pri večjih naročilih nas za popust kontaktirajte preko emaila ali telefona.

Spremembo cen si pridržujemo brez predhodnega obvestila.
Pri vnosu cen, teksta in stanja zaloge lahko pride do napak.
Pridržujemo si pravico preklica naročila oziroma v tem primeru stranko obvestimo o pravi ceni, zalogi in morebitnem dobavnem roku.

Podrobna navodila za postopek naročila

Shranjevanje in dostop do računov (pogodb)
Podjetje Mojplanet d.o.o. shranjuje vse pogodbe (račune) v elektronski obliki v oblaku in v tiskani obliki na sedežu podjetja. Ob vsakem naročilu se na elektronski naslov kupca pošlje račun. Registrirani uporabniki lahko do računa dostopajo preko spleta ob kliku na povezavo "Moja naročila" v nogi spletne strani. Ostali kupci lahko dobijo račun v elektronski obliki po emailu naknadno na zahtevo poslano na: info(at)kitajc.si.

Piškotki

Spletna stran uporablja piškotke v analitične namene. Anonimno spremljamo vedenje uporabnikov, zato da lahko izboljšamo delovanje strani.

Izvajalec izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS)
Podjetje ima za izvensodno reševanje potrošniških sporov izbranega izvajalca:

Evropski center za reševanje sporov
Tomšičeva 6, 1000 Ljubljana
email: info(at)ecdr.si
T: 08 205 65 90
F: 01 244 99 95
web: http://www.ecdr.si/

Informacija o pritožbenem postopku
V spletni trgovini Kitajc.si si prizadevamo za zadovoljstvo strank ter nenehno izboljševanje poslovanja spletne trgovine. Spoštujemo zakonodajo o varstvu potrošnikov in naša vizija je postati prijazna spletna trgovina. A ker se napake dogajajo se lahko zgodi, da je izvedba z naše strani drugačna od vaših pričakovanj. V kolikor bi želeli oddati pritožbo glede našega poslovanja, lahko to naredite na več načinov. Sporov si res ne želimo in zato se trudimo po naših najboljših močeh, da le-te rešimo sporazumno.

Pritožbo lahko pisno podate na sedež podjetja (MOJPLANET d.o.o., Pod Plevno 27, 4220 Škofja Loka ali preko e-pošte: info(at)kitajc.si . Na vaše pritožbe bomo odgovorli v najkrajšem možnem času (najkasneje v roku 30 dni po prejemu le-te). Za vsa pojasnila v zvezi s pritožbenim postopkom nas lahko kontaktirate na +386 70 805 256. Podjetje priznava izvensodno reševanje potrošniških sporov.

V okviru Splošnih pogojev veljajo tudi:
Stvarna napaka in garancijski pogoji
Odstop od pogodbe
Postopek naročila.