Plačilo in dostava

Možnosti plačila:

Plačilo je mogoče opraviti preko predračuna z bančnim nakazilom na naš transakcijski račun (obrazec UPN) odprt pri banki: Deželna banka Slovenije d. d.TRR IBAN: SI56 1910 0001 0322 697BIC/SWIFT: SZKBSI2X

Plačilo prek sistema PayPal na naslov: info@kitajc.si

Za pošiljke poslane iz Sloveniji je mogoče tudi plačilo po povzetju, dodatno se zaračuna 3% (minimum 3€, maximum 10€) provizije.

Plačilo je možno tudi preko kreditne/debetne kartice, ki jih obdeluje podjetje Stripe.

Odprema naročil, ki so na zalogi v Sloveniji:

Pošiljke pošiljamo dvakrat tedensko, torek in četrtek preko Pošte Slovenije.

Dostava pošiljk preko Pošte Slovenije:

Pošta Slovenije pošiljke lahko dostavi v enem dnevu, čeprav imajo v svojih pogojih poslovanja zapisano da si pridržujejo pravico do dostave v 3 delovnih dneh. Lokalna dostava Pošte Slovenije deluje od ponedeljka do petka povsod, v soboto pa le na nekaterih poštnih številkah za priporočene pošiljke.

Odprema naročil, ki niso na zalogi v Sloveniji:

Ko je izdelek plačan ga naročimo pri kitajskem dobavitelju, ki praviloma izdelek pošlje hitro običajno v enem dnevu oz. najkasneje v nekaj dneh. V najslabšem primeru lahko pride do zamude pri pošiljanju tudi do 14 dni in sicer v času Kitajskega Novega Leta.

V primeru da za konkretni izdelek obstaja EU skladišče, kjer je cena nižja, dostava pa hitrejša, bomo izdelek naročili iz skladišča v EU. Če imate srečo bo tako izdelek pri vas že v 5-7 dneh.

Dostava izdelkov, ki niso na zalogi v Sloveniji:

Običajno so pošiljke dostavljene v roku do 30 dni od odpreme iz Kitajske. V primeru izdelkov višje vrednosti, dobavitelji uporabijo hitrejše načine dostave s sledilno številko brez doplačila.

Pri nekaterih izdelkih nižjih vrednosti je možno izbrati tudi način dostave brez sledilne številke. V tem primeru se dostava lahko zavleče do 50 dni. Če pošiljka ni dostavljena v tem času, vam povrnemo kupnino. Pri teh izdelkih je običajno mogoče doplačati nekaj evrov za sledilno številko. Metoda pošiljanja s sledilno številko je hitrejša kot metoda brez sledilne številke.

 Območja dostave:

Sprejemamo naročila iz Slovenije. Za naročila iz drugih držav pišite na: info (at) kitajc.si

 Vračilo izdelkov:

Vračilo izdelkov iz kateregakoli razloga je mogoče po predhodnem dogovoru (kontaktirajte nas prosim na email info@kitajc.si) na fizični naslov v Sloveniji, a stroške dostave krije kupec. Podrobnosti o vračilu so dosegljive na naslovu: https://kitajc.si/blogs/news/vracila.

Nazaj na spletni dnevnik