Plačilo in dostava

Plačilo in dostava

Možnosti plačila:

Plačilo je mogoče opraviti preko predračuna z bančnim nakazilom na naš transakcijski račun (obrazec UPN) odprt pri banki: Deželna banka Slovenije d. d.TRR IBAN: SI56 1910 0001 0322 697BIC/SWIFT: SZKBSI2X

Plačilo prek sistema PayPal na naslov: info@kitajc.si

Mogoče je tudi plačilo po povzetju, ki se dodatno zaračuna 3€.

Plačilo je možno tudi preko kreditne/debetne kartice, ki jih obdeluje podjetje Stripe.

Odprema naročil, ki so na zalogi v Sloveniji:

Pošiljke pošiljamo vsak dan in sicer za naročila oddana do 10h gredo naprej še isti dan.

Dostava se izvaja preko GLS dostavne službe, ki pošiljke dostavi praviloma v enem dnevu. Ob pripravi pošiljke na pošiljanje prejmete email in SMS sporočilo, kar pomeni da lahko naslednji dan pošiljko pričakujete.

Dostava je tako 1-2 delovna dneva od oddaje naročila.

Dostavni čas za Hrvaško se ustrezno podaljša do 4 dni.

 

Odprema naročil, ki so na zalogi v EU:

Ko je izdelek plačan oz. če ste izbrali plačilo po povzetju ga naročimo pri našem evropskem dobavitelju. Skupno naročilo posredujemo dobavitelju 3 do 4 krat tedensko. Dobavitelj pa izdelke pošlje najkasneje v 2 delovnih dneh. Tako je pošiljka z vašim izdelkom pri nas najkasneje v 9 dneh od vašega naročila. Vaš izdelek zapakiramo in pošljemo isti ali naslednji dan po prejemu od dobavitelja, kar pomeni, da je naročen izdelek pri vas praviloma v 7-9 dneh oziroma najkasneje v 11 dneh. V primeru praznikov in dela prostih dni se čas dostave ustrezno podaljša. Zaradi nepredvidenih zapletov (zastoji na cesti, neprevozne poti, itd.) lahko pride do dodatne zamude pri dostavi.

Pošiljke pošljemo na vaš naslov preko prevoznika GLS. Ko je pošiljka pripravljena na pošiljanje prejmete email in SMS, s sledilno številko vaše pošiljke. Praviloma je pošiljka dostavljena naslednji dan. Če v času dostave niste dosegljivi lahko kurir pusti pošiljko v GLS paketomatu ali paketni trgovini (običajno so to bencinski servisi), kjer lahko vašo pošiljko v naslednjih 7 dneh prevzamete. Če pošiljke v tem času ne prevzamete jo GLS vrne pošiljatelju (nam).

Dostavni čas za Hrvaško se ustrezno podaljša do 4 dni.

Nedobavljivost v izrednih primerih

Včasih se zgodi, da je izdelek v času naročila v trgovini označen kot dobavljiv, pri EU dobavitelju pa izdelek ni več na zalogi, v tem primeru kontaktiramo dobavitelja kdaj bo izdelek dobavljiv in vas o tem obvestimo po telefonu, kjer se dogovorimo ali vam podaljšan dobavni čas še vedno ustreza. V teh redkih primerih (<1% naročil) stranki ponudimo kodo za popust pri naslednjem nakupu.

 

Dostava izdelkov, ki so na zalogi na Kitajskem:

Običajno so pošiljke dostavljene v roku do 30 dni od odpreme iz Kitajske. V primeru izdelkov višje vrednosti, dobavitelji uporabijo hitrejše načine dostave s sledilno številko brez doplačila.

Pri nekaterih izdelkih nižjih vrednosti je možno izbrati tudi način dostave brez sledilne številke. V tem primeru se dostava lahko zavleče do 50 dni. Če pošiljka ni dostavljena v tem času, vam povrnemo kupnino. Pri teh izdelkih je običajno mogoče doplačati nekaj evrov za sledilno številko. Metoda pošiljanja s sledilno številko je hitrejša kot metoda brez sledilne številke.

 

Območja dostave:

Sprejemamo naročila iz Slovenije in Hrvaške. Dostavni čas za Hrvaško se ustrezno podaljša do 4 dni. Za naročila iz drugih držav pišite na: info (at) kitajc.si

 

Vračilo izdelkov:

Vračilo izdelkov iz kateregakoli razloga je mogoče po predhodnem dogovoru (kontaktirajte nas prosim na email info@kitajc.si) na fizični naslov v Sloveniji, a stroške dostave krije kupec. Podrobnosti o vračilu so dosegljive na naslovu: https://kitajc.si/blogs/news/vracila.

Nazaj na spletni dnevnik