Vračila

Vračila

 

Zadnjič spremenjeno: 4.4.2023

 

Imamo politiko 30-dnevnega vračila, kar pomeni, da imate 30 dni po prejemu izdelka, da zahtevate vračilo.

 

Da bi bili upravičeni do vračila, mora biti vaš izdelek v enakem stanju, kot ste ga prejeli, nenošen ali neuporabljen, z oznakami in v originalni embalaži. Potrebovali boste tudi račun ali dokazilo o nakupu.

 

Za začetek vračila nas lahko kontaktirate na info@kitajc.si. Upoštevajte, da je treba vračila poslati na naslednji naslov:

MojPlanet d.o.o., Pod Plevno, 27, Škofja Loka, 4220, Slovenija

 

Če je vaše vračilo sprejeto, vam bomo poslali oznako pošiljanja za vračilo ter navodila, kako in kam poslati paket. Predmetov, ki nam jih pošljete nazaj, ne da bi predhodno zahtevali vračilo, ne bomo sprejeli. Upoštevajte, da lahko pošiljanje blaga traja dlje, kot je pričakovano, če država vašega prebivališča ni Slovenija.

 

Za morebitna vprašanja o vračilu nas lahko vedno kontaktirate na info@kitajc.si.

 

Poškodbe in težave

 

Preglejte svoje naročilo po prejemu in nas nemudoma kontaktirajte, če je artikel okvarjen, poškodovan ali če prejmete napačen artikel, da bomo lahko ocenili težavo in jo odpravili.

Določenih vrst predmetov ni mogoče vrniti, kot je pokvarljivo blago (kot so hrana, rože ali rastline), izdelki po meri (kot so posebna naročila ali personalizirani predmeti) in blago za osebno nego (kot so kozmetični izdelki). Prav tako ne sprejemamo vračil za nevarne materiale, vnetljive tekočine ali pline. Prosimo, stopite v stik, če imate vprašanja ali pomisleke glede določenega artikla.

 

Na žalost ne moremo sprejeti vračil artiklov v razprodaji ali darilnih kartic.

 

Izmenjave

 

Najhitrejši način, da zagotovite, da dobite, kar želite, je, da vrnete artikel, ki ga imate, in ko je vračilo sprejeto, opravite ločen nakup za nov artikel.

 

Evropska unija 3-dnevno obdobje ohlajanja

Ne glede na zgoraj navedeno imate, če se blago pošilja v Evropsko unijo, pravico do preklica ali vračila naročila v 3 dneh iz katerega koli razloga in brez utemeljitve. Kot zgoraj, mora biti vaš izdelek v enakem stanju, kot ste ga prejeli, nenošen ali neuporabljen, z oznakami in v originalni embalaži. Potrebovali boste tudi račun ali dokazilo o nakupu.

 

Povračila

 

Ko bomo prejeli in pregledali vaše vračilo, vas bomo obvestili, ali je bilo vračilo odobreno ali ne. Če bo odobreno, boste v 10 delovnih dneh samodejno prejeli povračilo na prvotno plačilno sredstvo. Upoštevajte, da lahko vaša banka ali izdajatelj kreditne kartice obdela in objavi vračilo tudi nekaj časa.

 

Če je od odobritve vašega vračila minilo več kot 15 delovnih dni, nas kontaktirajte na info@kitajc.si.

Nazaj na spletni dnevnik